Gi deg selv det du trenger

Gi deg selv det du trenger

Mange travle mennesker går rundt og er mellomfornøyd eller frustrerte over livet sitt. Mange jakter på det gode liv, men har problemer med å bryte ut av det etablerte mønsteret. Jeg brukte min frustrasjon som en skapende kraft til å bryte ut av mønsteret for å komme nærmere det livet jeg ønsket meg. I dag er jeg god på å gi til meg selv det jeg trenger.

Du lever kanskje ikke det livet du ønsker deg, og er frustrert over det. Du har kanskje alt av hva du måtte ønske av materiell rikdom, men er allikevel ikke fornøyd. Vit at din frustrasjon kan brukes som en positiv drivkraft.

Hva vil det si å lykkes? Å lykkes eller å ha suksess er gjerne knyttet opp mot en god følelse. Hva som gir den gode følelsen vil kunne variere fra person til person. Når har du den gode følelsen? Hva lengter du etter ? Hva drømmer du om?

Hvordan ønsker du å leve ditt liv? Hva er viktig for deg? Det er ikke uvanlig å ikke ha et tydelig bilde av dette. Å bruke tid alene kan gi deg tid, rom og tanker som bidrar til å tydeliggjøre dette for deg. Mange opplever at tid alene i naturen gir en inspirerende stillhet og ro.

Erkjenn hvor du står i dag. Hvor finner du avvikene mellom dagens ståsted i forhold til det fremtidsbilde som etter hvert vokser frem ? Hva er viktigst for deg å prioritere? Hvilke sammenhenger ser du? Hvor er det riktig å starte?

Hvis du ikke gjør noe annerledes vil livet fortsette som før. Endring krever fokus, konsentrasjon og handling. På kort sikt kan det oppleves som vanskeligere å gjøre noe annerledes enn å fortsette som før. Vil du nærmere det livet du drømmer om, må du trolig være villig til å gi slipp på noe på kort sikt. Bonusen vil komme på noe lengre sikt, men du vil oppleve glede av å være underveis.

Jeg har selv gjort utradisjonelle valg i lys av et tradisjonelt karriereløp, og ift hva andre forventet av meg. Over tid har jeg gjort endringer på flere områder. Det har vært en spennende reise med mange nye erfaringer og gode opplevelser. Det har i perioder vært krevende, men jeg har hatt stor personlig og profesjonell vekst og utvikling. I dag lever jeg på mange områder det livet jeg ønsker meg, men opplever fortsatt å være underveis. Jeg har blitt særdeles god på å gi til meg selv det jeg trenger. Dette bruker jeg aktivt til å utvikle og beholde min energi. Denne energien blir en skapende kraft til å realisere nye personlige og profesjonelle ambisjoner.

Livet er for kort til å gå rundt og bare være mellomfornøyd. Gi deg selv tid og rom for refleksjon til å finne ut hva du trenger for å være mer fornøyd. Definer ditt endringsprosjekt. Søk hjelp til å utforme ditt endringsprosjekt. Hjelp kan du også få til gjennomføringen. Visualiser din personlige visjon, og bruk den som drivkraft gjennom prosessen. Lykke til!

Diskusjon · 4 kommentarer

Det er 4 svar til "Gi deg selv det du trenger".
 1. Harald sier:

  21. oktober 2012 at 20:30

  Hei og takk for bra ord! Jeg har jobbet lenge med å finne veien min. Mye av dette ga gode svar!

  Svar
 2. Wenche sier:

  1. november 2012 at 11:25

  Hei,
  Vi har alle svarene inne i oss selv, trenger ikke gå så langt for å lete. Ta noen gode samtaler med deg selv daglig, for å bevisstgjøre deg selv.

  Klem

  Svar
  • Randi sier:

   1. november 2012 at 18:22

   Så enkelt, men samtidig så vanskelig inntil du ser og forstår dette så tydelig. Du er en klok jente Wenche !

   Svar

Legg igjen en kommentar

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: