tema-reise

Gi rom for flere reiser!

Reiser og opplevelser gir energi. Reis gjerne alene uten mål og plan som hverdagen ellers ofte er fylt av. Du vil møte mennesker og få opplevelser du ellers ikke hadde hatt. Norsk natur er en god ramme for god opplevelser og utvikling av relasjoner. Utvid dine perspektiver og få økt respekt for andre kulturer med reiser i utlandet. Flere reiser og opplevelser vil gi deg mer energi og bidra til en opplevelse av økt livskvalitet.

Jeg har store deler av min karriere fra luftfart og reiseliv. Dette har gitt meg muligheten til å reise mye over store deler av verden. Dels har dette vært i jobbsammenheng med kunder og samarbeidspartnere. Dette har gitt gode felles opplevelser og relasjoner. Å reise privat gir større frihet. Frihet til å gjøre det du vil, når du vil og å være mer seg selv uavhengig av en profesjonell rolle. Å forflytte seg fysisk skaper større avstand til hverdagen. Dette gir meg energi.

Privat har jeg reist alene, med venner og familie. Å reise alene kan gi viktig tid alene. Tid og ro til refleksjon. Det krever liten planlegging og koordinering. Å ta dagene som de kommer uten å ha for mye planer er nyttig trening når hverdagen ellers er preget av mål, planer og effektivitet. Uten mål og planer, og med en åpenhet ift hva dagen bringer gir opplevelser og møte med mennesker du ellers ikke hadde fått.

Opplevelser har en viktig rolle i våre liv. Når du ser tilbake på livet, har trolig dine relasjoner og opplevelser betydd mer for deg enn de materielle verdier du har anskaffet.

Norsk natur er en flott ramme for ekte autentiske opplevelser. Det ekte og enkle fjerner deg fra hverdagens materielle overflod. Norsk natur er en ramme som bidrar til at mennesker slapper av og byr mer på seg selv. Slik utvikles relasjoner. Dette kan være relasjoner i familien, med venner eller med forretningsforbindelser

Utenfor landets grenser finnes også spennende opplevelser. Å besøke andre land og kulturer bidrar til å utvikle perspektiver og gi respekt for andre mennesker. Respekt for ulikheter. Innsikt i andre kulturer. Relasjoner på tvers av landegrenser underbygger mangfold. Et mangfold vi trenger og som tilfører AS Norge verdi i en verden som blir mer og mer global.

Gi deg selv det du trenger og fortjener. Gjør reiser til en av flere måter å bygge din energi på.

Diskusjon · Ingen kommentarer

Det er ingen svar til "Gi rom for flere reiser!".

Ingen har lagt ut en kommentar på dette innlegget ennå. Start diskusjonen!

Legg igjen en kommentar

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: