kultur

Hva innebærer omstilling for menneskene?

Alle bør ha sin personlige strategi for hvordan ivareta egen arbeidskraft, din viktigste verdi. Egen arbeidskraft er fundamentet for å skape en lang bærekraftig karriere og underbygge et langt liv med aktiv livsstil. Å ha et aktivt forhold til forebyggende helse blir premissgivende. Ingen grunn å vente til du blir syk.

Tøffere tider
Det er tøffe tider. Mange har mistet jobben. Flere frykter at de kommer til å gjøre det. De fleste bransjer jobber med endring og omstilling. Årsverk kuttes før reell effektivisering som følge av ny teknologi og nye arbeidsmetoder. Du skal gjerne levere mer med mindre ressurser, gå den ekstra mila og delta på dugnader med et kalt hode og varmt hjerte for å hjelpe bedriften i en krevende fase. Hva med å ta vare på seg selv? Mange jobber mye, sover dårlig, sliter med vektutfordringer, har lite tid og energi til andre ting som er viktig-nyttig-moro for seg selv, kjenner på tomhet og leter etter mening. Har du ikke tid til å ta vare på deg selv? Å ikke prioritere – finne tid – til å ta vare på seg selv kan fort bli en kortsiktig og destruktiv strategi som ikke fremmer egne interesser på lengre sikt. Det gjelder å fremtidsorientere seg.

Mange bedrifter hevder de har stor fokus på mennesker, og poengterer at de mener det – allikevel, viser det seg krevende å handle i tråd med ambisjoner – større menneske-orientering representerer stort potensiale … 1) for menneskene som skal levere resultater med færre kollegaer etter omstilling og 2) for de som tar sluttpakker og orienterer seg mot nye karrieremuligheter.

Begge gruppene over kan være på vei mot helseutfordringer og fremtidig redusert arbeidskraft uten en tydelig strategi for å opprettholde egen energi og arbeidskraft. Det å bli igjen gjennom og etter omstilling representerer en fare for å strekke strikken for langt. Arbeidssøkende kan etter hvert risikere å kjenne på frykt og bekymring for egen økonomi, hjem og livsstil.

Sunnhets-strategi
Alle bør ha sin egen sunnhets-strategi som optimaliserer energi – viktig for å sikre egen verdi og suksess fremover. En strategi, mål og plan har liten verdi før du faktisk handler. Mange trenger hjelpe til gjennomføring for å unngå å ende opp med bare gode intensjoner.

Dette er vurderingene bak det utvidede tilbudet fra lifeliving. Vi hjelper med å utvikle personlig strategi, mål og planer – men leverer også et tilbud som hjelper med gjennomføring. For at travle mennesker skal prioritere nye aktiviteter må de oppleves som inspirerende og morsom – vi hjelper hver enkelt med å Skape Sitt Livsstilseventyr. Hvem ønsker ikke å skape sitt eget livsstilseventyr som bidrar til mer tid, energi og glede?

Pådriver til bærekraftig omstilling – et menneskeorientert initiativ
Lifeliving ønsker å ta en rolle som aktiv pådriver i omstilling og overgang til en ny tid med nye vinner-strategier. Vi er et menneskeorientert initiativ og et bidra til det grønne skiftet. Lifeliving er opptatt av helhet og balanse mellom et sett av sunnhets-pilarer. Vi ønsker å være en relevant partner i folkehelsearbeidet med fokus på forebyggende helse og bidra FRA helsekrise TIL helserevolusjon. Lifeliving utvikler og implementerer sunnhets-strategier. Vi realiserer potensialer, gjør dyktige ledere og andre ressurspersoner bedre ved å hjelpe de med å skape sitt livsstilseventyr. Slik kan ledere og andre som ønsker å ta tydeligere lederskap for en gladere, sunnere og mer balansert livsstil utgjøre en forskjell i sitt eget og andre liv.

For å gjøre nysgjerrige brukere kjent med det utvidede tilbudet tilbyr lifeliving en rekke gratis onlinekurs introduksjons-kurs. Kursene er enkelt tilgjengelig direkte til din e-post. Etter gjennomført gratiskurs har du bedre forutsetninger for å vurdere om dette er for deg.

Nysgjerrig? Skaff deg mer informasjon og oversikt her www.lifeliving.no.

Diskusjon · Ingen kommentarer

Det er ingen svar til "Hva innebærer omstilling for menneskene?".

Ingen har lagt ut en kommentar på dette innlegget ennå. Start diskusjonen!

Legg igjen en kommentar

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: