tropical paradise

Møt føttenes lengsler – føl deg bra

Hvor god er du på å møte føttenes lengsler ? Vet du hva føttene dine lengter etter ? Er du opptatt av å ha det bra, eller bare se bra ut ?

Hvis du primært er opptatt av å se bra ut, er det stor mulighet for at du har få tanker om hva føttene dine lengter etter. Du er i så fall ikke alene om å ignorere en viktig kroppsdel.

Å prioritere å ha det bra, fremfor å bare se bra ut, vil gi deg en annen utstråling som er mer attraktiv for venner, familie og kollegaer og andre. Det bidrar til at du er en mer interessant person å være sammen med. Det gjør deg mer ekte.

Plastic fantastic er en lite bærekraftig strategi. Å bygge relasjoner basert på hvem du er, er i et lengre perspektiv viktigere enn å delta på en kortsiktig hype. Jo tidligere du forstår og tar hensyn til dette, jo bedre.

I denne bloggen har jeg valgt å rette fokus på føttene. Ikke fordi de alene forteller noe om hvem du er, men fordi de har en rolle i forhold til hvordan du har det. Ikke minst har de en viktig rolle i forhold til hvordan du får det på lengre sikt.

Hvorfor ? Hvordan ?

Føttene dine bærer kroppen din gjennom hele livet. Føttene har ulik belastning ved ulik bruk. Det kan utfordre nødvendig sirkulasjon.

Kanskje bruker du mye høye heler eller sko som strammer ?

 

 

 

 

 

 

 

Kanskje trener du mye og har behov for mer restituasjon ?

 

 

 

 

 

 

Du er utstyrt med ett sett av føtter. I ytterste konsekvens kan de byttes ut, men få vurderer dette som et attraktivt alternativ. Smerte og redusert bevegelighet kan virke fjernt akkurat nå. Dessverre venter mange til de har fysisk smerte eller andre plager. Skal du vente så lenge ?

 

 

 

 

 

Fra menneskets opprinnelse var det vanlig at føttene hadde direkte kontakt med naturen og jordens magnetisme. I dagens moderne samfunn er det ikke vanlig. Unntakene er kanskje i ferietiden perioder på sommeren.

 

 

 

 

Den gode nyheten er at naturen kan bringes ned i skoene. Du kan enkelt og effektivt møte slitne føtters behov for pleie og omtanke. Lær mer om mStrides og hva de kan gjøre for føttene dine i denne videoen

Prioriterer du dine penger på synlig makeup, eller tar du ansvar for å ha det bra – her og nå, og i fremtiden ?

Det går mot vår og sommer – for inspirasjon og glede !

 

 

 

 

 

 

 

Diskusjon · Ingen kommentarer

Det er ingen svar til "Møt føttenes lengsler – føl deg bra".

Ingen har lagt ut en kommentar på dette innlegget ennå. Start diskusjonen!

Legg igjen en kommentar

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: